it still feels like - our first night together.

. OK. nu skäms man nästan lite. det var ett bra tag sen vi lämnade några spår här. men älskade far har faktiskt smittat mig och esking. han tycker väl inte att det är nog med min mage. jag ska gå runt med en hemskt störig förkylning också :( blää!! esking har haft det riktigt dåligt. men han saknade träningen för mycket. så han drog sig upp ur sängen någon dag för tidigt! det är min älskade man det. finns inte mycket som kommer mellan honom och hans träning. om något alls?
.
. vi har beställt vagn till tösen. jag kollade in den svarta. esking beslöt att vi skulle ha den gråa. i förebyggande syfte nu till sommaren. missförstå mig inte. jag tyckte om den gråa jag också. vi kom ju fram till det slutgiltiga beslutet. tillsammans. det är en sådan 3 in 1. man får liggdel - sitt del - och bilbarnstol =) hell yeah. därefter har tösen även fått ett skötbord. med tanke på att toaletten inte är renoverad så var jag helt inne på väggskötbord. skötbordet ska vara inne på toaletten och gärna flyttbart vid behov. punkt slut. det är både jag och esking överens om. efter lite om och men så blev det ett helt annat skötbord. otroligt nog var det 4 gånger så billigt som vi var villiga att ge. vilket endast är positivt. jag diggar det riktigt mycket och esking han fastnade han också. så det är bara kul. slutligen har hon fått en madrass. det dyraste av allt. men tydligen så är den helt ny på marknaden och det finns ingen chans att bebisen kvävs i sängen då man kan andas igenom madrassen helt. sjukt grym!! den var esking fast besluten om att ha. snacka om nojjiga föräldrar :P haha. OH , vi föräldrar. kan fortfarande inte smälta det.
.
. min klasskompis har fött. hennes påg var redo för världen i söndags. en liten buse på 2550g. inte mycket att bråka om med andra ord. undra hur stor vår tös kommer att vara. så många frågor. när kommer hon t.ex? jag hade inte klagat ifall hon kom nu. men esking vill att hon växer till sig lite mer. det är ju inte han som ska pressa ut henne. så han tänker i andra banor. men enligt barnmorska och alla böcker. så är det faktiskt ok att föda nu. Äh, vad pirrigt att inte veta liksom. men. vi får ta en dag i taget.
.
. esking är och jobbar nu. jag är hemma med huvudet i boken. prov imorgon - igen! jag jublar ju nästan av lycka. känner dock att kroppen får ta riktigt mycket stryk i graviditeten. speciellt rygg och revben. men rygg framför allt. eller ja. hela kroppen kanske. egentligen! men jag ska inte klaga. jag har det bra =) eller hur esking. vi har det jätte bra. med rinnande ögon och snuviga näsor. UHH :(
.
. härlig kommentar av svägerskan. det stämmer nog. kom på att det kanske var fel dag att komma med chokladen. det vet man bara till nästa gång. aa ska kolla med esking när och om vi kan komma. det som är lite trist med hans jobb nu är att dom ringer in honom samma dag. så allt vi planerar ställs undan på hyllan. hände både igår , idag och förmodligen imorn! men ni kan ju masa rumporna hit. ni vet att jag pratar och underhåller för flera pers samtidigt :P haha.
.
. nu ska vi dra igång med pluggandet igen. även om lyxfällan lockar på tv3. that's life. vi hörs senare folk. ska försöka sköta uppdateringen! ska bara bli kvitt förkylningen =)
.
-bilbarnstolen ska också vara grå =) hittade bara inte bild.
äh , vi är supernöjda med prylarna vi har köpt. och det är ju det som räknas. ikk også esking?
.
we're out.

Kommentarer
Postat av: Selma S

Vilken lycklig tös som kommer få ha er underbara människor till föräldrar :) Förresten, jag och Aida funderar på att komma den 17-18 nu i februari, hade det funkat eller har ni annat planerat? Hoppas bebisen håller sig magen tills vi kommer i alla fall för jag kommer bli ledsen om jag inte får se Minka gravid .. :(

2012-02-01 @ 18:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0