when two becomes three.

. det var ett tag sen. vad har jag för ursäkt nu? tidsbrist. den borde man kunna köpa. så mycket har hänt att jag inte vet var jag ska börja. renoveringen har verkligen börjat att ta sig. svärfar kom och la golvet i sovrummet. dock hade vi tre golv kvar som väntade på att bli ompysslade. men efter svärfars träningsvärk så erbjöd han sig att betala arbetet bara han slapp göra det :P så nu har vi nytt golv i vardagsrum och hall också. köket läggs så fort golvet anländer.
.
. vi har flyttat in till sovrummet igen. sängen står inte i vardagsrummet längre. kan sakna det ibland. men vår efterlängtade soffa har kommit , vilket var på tiden. och det får en att glömma saknaden efter ett större rum. right esking? vi har byggt upp en tv-bänk. soffbord som har hamnat i uterummet med den helt nya och bekväma bäddsoffan. en byra för avlastning för nycklar då golvet är högblankt i hallen. vi ska ju inte repa det med skor och stenar :p sist men inte minst så har vi byggt upp tösens vagga. och den är sjukt fin. esking har redan börjat att gunga den :)
.
. hm vad har mer hänt. vi har firat alla fyra advent. nu väntar vi in julen bara. den firar vi hos svärföräldrarna då vi ska fira nyår hos mina föräldrar :P den andra advent slog vi till mot göteborg och fitness festivalen där vi kollade på sveriges starkaste man, och eftersom esking ska tävla senare ako bog da , så är det kul att se vilka kan möjligtvis ska möta. Johannes Årsjö vann så klart , precis som han skulle. Därefter fotograferades vi med honom. Mässan i sig själv var skit kul. Man träffade en hel massa "kändisar" inom träningsvärlden så klart.
.
. nu ligger jag ensam hemma och väntar på eksing. saknat honom massor. han kommer väl hem snart. men först ska han lyfta lite skrot. i helgen hade vi finbesök av svärföräldrarna , svägerskan och hennes sambo. eller fästman kanske vi ska säga nu då de äntligeeeen är förlovade. nästan 11 år senare. det var också på tiden. lagom skönt år där det har hänt mycket. men esking och jag säger att nästa år ska bli det bästa. nu känns det som att jag bara babblar på. ska försöka uppdatera lite oftare. så att det inte blir så mycket på en gång , varje gång.
.
- jag älskar dig esking. och tösen sparkar åt far =)
.
Las Vegas - 2011 , vi förnyar äktenskapet i "little white wedding chapel"
- we're out.

RSS 2.0