i know you're here to rescue me.

. uff idag är jag fan duktig =) uppdaterar igen , på så kort tid. wiho. såå vi vaknade imorse. riktigt svårt dock. ville bara ligga kvar i sängen och sova heeeela dagen. men icke sa nicke. eller icke sa esking. frukosten stod på bordet. käkade. packade. och off till skolan. levde i lyx igen då esking körde mig. är han inte bara bäst?
.
. till lunchen kom esking. vi fixade lite på banken. sedan skulle vi luncha. tösen gillade dock inte maten , med tanke på all halsbränna jag fick efteråt. började kl 13.00 igen och fick gå hem knappt 10 minuter senare. jag behövde inte stanna på lektionen pga mitt resultat på provet =) så duktig man kan vara liksom. älska älska älska matte , vet jag =) så jag ringde esking. han plockade upp mig. vi kom hem. ut på en promenad. lite powernap , film. och nu sitter man ensam hemma :(
.
medan esking lyfter skrot dvs tränar så ligger tösen och jag och spisar glass. det kan aldrig sllå fel?!
. snart kommer esking hem och vi ska spisa igen. jaa gott folk. mitt liv går ut på att käka konstant nu för tiden. eller iaf det som är rekommenderat : var 3:e timme =) ska bli något riktigt gott. sitter här och väljer mellan två rätter och kan inte bli klok på vilken jag ska välja. esking kunde inte heller avgöra innan han stack. så vi får se vad det blir. det vi plockar ut med slutna ögon kanske?
.
. that's all. imorn har vi dock bara en kort dag i skolan. funderar på om jag ska stanna och jobba på uppsatsen som ska vara färdig på fredag? vi suger på karamellen lite till. vi hörs senare folk.
.
- we're out.
- absolut inte dom bästa bilderna på mig. men här ser man bilder på magen i 6:e månaden i mina bästaaaaa 24:or.. vi som heter a.s i efternamn älskar att bjuda på oss själva. right esking? vi älskar livet. se vår lilla tös esking. med ami james i bakgrunden. that's life.

två hjärtan , ett slag. två själar , ett andetag!

. det är precis vad vi är esking. en person. du och jag. en vilja , en väg. en fight , ett slag , ett krig. vår vinst. för vi vinner alltid. du och jag. för vi gör det ordentligt - tillsammans. precis som man ska.
.
. idag var det tillbaka till skolan. lite lyx med att esking körde mig ner med tanke på att han var ledig. eller skulle vara ledig iaf :P lämnade in den jävla uppsatsen , och tro fan att hon kommer ut med en ny uppsats vi egentligen ska vara klara med imorn. men eftersom att vi har bytt om på schemat lite fick vi någon dag extra. tack för det liksom =)
.
. i fredags var esking och jag döda. satt bara hemma och slappade eftersom att vi visste att helgen skulle vara tuff. på lördagen vaknade vi , åt och drog till väla =) därifrån åkte vi hem till mina parents. åt och sen bar det av mot en fest där vi fick kolla på lite folklor , samt samla in pengar till en familj i nöd. med pappa halv deckad vid bordet och emina halvt förlamad i ryggen så drog vi hemåt. körde hem familjen först sen tog vi oss hem till helsingborg. tror att esking somnade medan han åt. mamma ville dock snacka i lur en timme. älskar vi inte våra mammor alltså?
.
. igår så körde vi mot landskrona igen. gav mamma hennes present då hon fyller år imorn , men pappa fick sig också något då vi firade fars dag. där satt vi inte länge med tanke på pressat schema. vi svängde av till center syd en snabb tur och blev självklart försenade till middagen kl 3 trots att vi var ute i god tid. men varför skulle vi i tid liksom. det är ju esking och jag? där firade vi svärfar och mårtens gås. emina firar allt så länge det innebär mat och efterrätt på bordet :P hahaha.
.
. kom hem till en besvikelse - dvs att se och uppleva dimitri vinna över sofia i true talent. jag menar. vad tänker folket med? men men. smaken är som baken. ni har ju ingen uppfattning om vad talang är tydligen? därefter skulle jag finskriva mitt arbeta som drog ut på tideeeeeen. esking somnade så klart igen och jag fick underhålla mig själv. nu sitter jag ensam och väntar på att han först ska sluta jobba , sedan träna :P sedan ska jag komma ut och handla lite mat. gud nu är jag sugen på allt möjligt :P även sånt som jag aldrig skulle få för mig att äta. but that's life.
.
. vi går in i vecka 23 imorn. dvs någonstans i 6:e månaden :P och jag får fortfarande på mig mina favorit jeans i strlk 24 =) take that suckers. kan dock inte knäppa dom , men dom kommer upp. även jag firade fars dag tydligen och fick ett par mammabyxor av mamma och syster. hm. kallar dom mig fet tro? min esking fick sig också en gåva , då han inom kort också ska bli pappa. eller hur esking? världens starkaste sådan. lätt världens bästa också =) snart snart ..
.
. det var nog allt för idag. försöker bli lite bättre på uppdateringen så att det inte blir så sjukt långa inlägg. it takes time , för att komma in i rytmen igen :P
P.s. idag kom jag hem , helt städat , diskat , fixat och bäddat. det är min esking det. jag har gift mig med världens bästa man. han är min röda ros och han vet hur mycket jag älskar honom. även för det fina kortet på kudden. jag älskar dig också min enda. glöm aldrig det du heller.
.
- we'ew out.

RSS 2.0