all i can hear in the silence that remains - are the words i couldn't say.

. tudelu =) har nästan glömt hur man bloggar. känns som en evighet sen. det händer så mycket att bloggen dessvärre blir lidande. men tiden går och nu har jag tagit mig i kragen , då min man klagar på att jag inte skriver något. så here i go.
.
. morgon illamåendet har börjat avta. någon gång känner jag av det än. den som påstår att det håller i bara dom 3 första månaderna måste ha varit en lycklig jävel :) så nu när jag har kraft att ta mig upp ur sängen och esking int längre behöver bära mig till toaletten för att kissa så har jag gått i gång med skolan igen. riktigt kul måste jag säga. klasskamraterna förstår nog inte varför eller hur jag kan älska och sakna skolan så mycket. but that's just who i am =) och jag menar who , inte how .. haha.
.
. tycker dock synd om alla i skolan nu. jag har ju legat i princip livlös i månader nu och inte sett mycket mer än mina väggar :P så nu när jag har börjat babbla kan man typ inte få tyst på mig. och ni som känner mig vet att jag snackar röven av mig vid varje vaken minut. fun fun fun ..
.
. nu har vi en övergångsperiod i livet. esking har börjat jobba i sverige då allt kommer vara mycket enklare. lyckades hitta jobb ca 1.4 km från hemmet. hur ljuvligt är inte det? nära till hands ifall det blir akut med magen , vilket bara uppskattas min kärlek <3 jag däremot går fram och tillbaka till skolan dagligen. motsvarar ca 5-6 km. skönt med motion för den här lilla men ändå så stora nörden som älskade att jogga. magen tillåter ju inte det nu precis :( riktigt skönt då det är allt jag rört mig på alla månader. börjar känna värk i kroppen , men den värken är alltid välkommen. hellre den än någon annan pga sjukdom , nedaj boze. och då pratar vi om träningsvärk.
.
. esking är den underbaraste nu. komplimanger som passar en skör liten tös som håller på att öka i vikt hör man dagligen. och inte nog med det så masserar han mig varje kväll. en kroppsdel varje kväll. jag älskar dig esking. ingenting i världen kan ersätta dig och din närhet. du vet verkligen hur man tar hand om sin partner och du gör det så väl.
.
. imorn är det en vecka sen vi började med bältet för bebismagen. jag tycker att den har hjälpt något oerhört. speciellt nu när jag går så mycket och magen växer =)) buss är inget alternativ då jag bara mår illa som ingen annan. snart för tösen komma , så att jag känner att jag kan böja mig eller kolla nerför mig själv utan att jag påminns : just det , det ligger en liten en. AKTIIIIIIIV en. hon sparkar konstant. alltid. vare sig jag är vaken eller inte. hon har inget emot att väcka mig för den delen heller. och jag älskar då vår lilla tös sparkar varje gång hon hör pappas röst. det måste upplevas. det är en speciell spark varje gång. men esking är väldigt mån om att hälsa och natta sin dotter =)
.
. uff nu känner jag att det blev lite långt. får spara något till imorn. men känner man mig rätt så tar inte orden slut precis. nu väntar vi på esking , vi ska handla och sen förhandla med comhem :P för att sedan förhoppningsvis bli kunder hos tele2. comhem suger i vårt hur. tjänsterna fungerar bara när det passar dom .. och det räcker med att blåsas på ca 1400-1500/mån för det. imorn har vi också klarat en vecka i skolan helt perfekt. såååå vi får göra som hittills. ta en dag i taget.
.
- we're out.


esking , the first sight was long enough to last forever. jag älskar dig <3

ord bara esking förstår <3


let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning of love.

. det här är kärlek. favorit bilden från förlovningsfesten. i en månad kom esking hem till mina föräldrar för att prata med min pappa. pappa visste mycket , den vise mannen. bara inte att min esking var den mest blygsamma person han skullle möta. min esking kom , helg efter helg för att fråga pappa om min hand. men satt istället och svettades i deras soffa :) efter en månads försök. så drog min pappa upp snacket och frågade rakt ut. du ville fråga mig något , om jag har rätt?! esking var så snabb med orden att jag själv faktiskt inte minns hur dom kom ut. pappa gav grönt ljus och inte skulle det skjutas på längre.
.
. esking ringde sina föräldrar i smyg och helt plötsligt satt vi i bilen på väg hem till honom. där min vännina sätter på mig ögonbindel. leder mig in någonstans. och ger mig något att hålla. väl inne i huset tar dom av mig ögonbindeln. i min hand håller jag 20 blåa rosor som esking har beställt för dom finns bara till salu några dagar vid studenten och nu var det mitt i snöiga februari. sen är dom kaputt borta. och det gör mig ledsen för det är den enda blomman jag tycker om och älskar. men han fixade det. ögonen möter eskings uterum där det finns en enooooooorm banderoll med texten : vill du gifta dig med mig emina? små ljus överallt. hans föräldrar. han & jag. jag svarade nog innan jag läste hela banderollen. däremot så var han för nervös och glömde gå ner på knä. så min fråga var ju klart. i min nervositet : ska du inte ens gå ner på knä. vilket han gjorde .. miiiiiiiiiiiiiin esking.
.
. det skulle bli en liten middag för att fira. familjerna skulle träffas och lära känna varandra. en gäst mer eller mindre , hit eller dit skulle inte göra så mycket. knappt 3 dagar efter så säger pappa att han har bjudit några och att vi behöver en lokal. så det fixar vi också. sen räcker inte maten och drickan som vi hade tänkt oss. så vi la ut det som behövde läggas ut för att pappa skulle få sin fest. först när vi kom till festen förstod vi hur många min älskade far hade bjudit. allt som allt blev familjeträffen utdragen till ca 100 pers. och då förstod vi varför vi åkte till tyskland för att köpa drickan , folket skulle ha. men vi hade en sjukt bra trip. bäst var den på vägen tillbaka i bilen. right älskling. haha.
.
. så sju dagar efter vår förlovning den 20 februari var det officiellt. det var vi två mot världen. och min älskade far hade precis fått sig sin allra bästa vän. det var den allra bästa festen. alla var glada. alla log. alla dansade. även dom som inte kunde. jag blir tårögd bara av att kolla på bilderna. mina föräldrar , speciellt min far blev så känslomässiga att dom i snitt kunde se förlovningsdvd:n 3 ggr per dag i över en månad. han förstod då , hur mycket han skulle komma att älska sin svärson. deras band har blivit så starkt att man ibland tror att det fanns något där långt innan oss. dom frågar alltid om varandra. oroar sig för varandra. ler & skrattar som mest med varandra. skämtar på ett sätt som bara tydligen dom kan förstå. kärlek minsann , det är det som binder två av dom vackraste människorna jag känner. två av männen i mitt liv. min älskade eddie är också en av dom!
.
. Oh min kärlek. minns du oss. var vi stod och vem vi var just dom dagarna? minns du hur lite vi visste och hur små vi var jämfört med nu. märker du också hur vi har växt till oss till ett lyckligt gift par? jag älskar var och vad vi är nu. men ibland så vill jag tillbaka. bara för att stå och skåda , dom snorungarna vi en gång var och fnittra harmlöst åt oss. den dagen min kärlek förstod vi att vi skulle vara en person , resten av livet. den lyckan är obeskrivlig. det är också den lyckan som bygger och tar oss vidare. jag älskar dig min kärlek. jag älskar allt med dig. den dagen , är en dag som föralltid kommer att få mig att le. always & forever min kärlek.
mamma , esking , svärmor , svägerska , jag , pappa , svärfar. & våra gamla ringar :)

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

. min esking , min eviga , min kärlek. du betyder verkligen allt för mig. jag kan inte beskriva känslan av att somna tätt intill dig , och känna av din värme då jag slår upp mina gröna ögon. men jag vet att du förstår för du känner det. du också. jag älskar ditt barnasinne och jag älskar hur du har vuxit till en man under vår tid tillsammans. vi har hängt i två år och dom två åren har varit oerhört turbulenta. mycket skulle komma fram som skulle binda oss till en - idag är vi oslagbara. jag älskar dina miner och hur vi skojar med varandra. det får mig alltid på bästa humör. det finns nog ingenting som kan ta bort mitt leende och min lycka när jag befinner mig i din närhet. i din trygga famn. där ingenting kan hända. där ingenting kan skada oss.

. vi möttes då , i september - och allting stod klart. det skulle bli vi - mot alla odds. 3 månader senare sa vi upp oss från det jobb. besökte tyskland. förlovade oss. åkte till thailand. till usa. till bosnien. gifte oss. köpte lägenhet. åkte till usa igen. därefter till london & bosnien igen - och nu är vi gravida. med en liten tös. som jag hoppas över allt annat ska få sin pappas djupa , mystiska , bruna ögon. förhoppningsvis din längd också. det skulle inte skada precis.

. du & jag - just vi två. beslöt oss för att inte äga någonting då vi gifte oss. alla sparpengar , allt vi ägde gjorde vi oss av med till den 26 november 2010. och sa hederligt - JA , till varandra med 0:- i fickan. för vi skulle bygga tillsammans. vi skulle äga tillsammans. och från den dagen har vi bara haft och ägt det som är vårt. vi har sparat & betalat för allt gemensamt. kämpat för allt gemensamt. och det älskar jag oss för.
.
. vi växer som ett par för varje dag som går och vi utvecklas konstant. vi har haft våra svackor men vi har alltid kämpat oss ur dom tillsammans. vi har varken klagat eller undrat över varför just det händer oss. vi har bara tagit ett djupt andetag och gjort det vi gör bäst. tillsammans. jag älskar dig. jag älskar oss. jag älskar det vi har varit. det vi är och det vi kommer att bli. du är min esking. min eviga man. <3
dagarna går - och jag är fortfarande nyförälskad. but hey , look at you. allt annat är omöjligt.

there goes my hero , watch him as he goes.

. idag har jag och esking bara tagit det lungt. vilat i sängen , precis som man ska då man är ledig. eller jaa , också eftersom att våra resterande möbler inte kommit än :( mitt i hela mysa med kramar och skratt tiden så kom det :P tösen sparkade. förstföderskor ska känna av det först runt v. 20 .. men vi fick turen att känna det hela 3 veckor tidigare <3 och medan esking pratade till henne så sparkade hon i takt med pappas röst.

. esking hanterar det hela riktigt bra. jag är dock fortfarande i chock då barn inte fanns med i min livsplan. alls. men ödet ville något helt annat. och nu har vi en liten flicka på väg. som vi iaf hoppas på ska bli en riktigt busunge :)
.
nu har klockan slagit sängsdags med fruktskål. äpplen och clementiner är mina cravings :P skrattretande dock. choklad går dessvärre inte ner så lätt. eller alls. heller inget med socker i. förutom äppelpaj. det har vi ätit massor av , och tack till äpple säsongen =) så efter att ha ätit en hel paj , tre dagar i rad så får vi nog pausa lite.  nu hejar nog varje bosnier på fotbollen , så det borde vi också göra. efter fruktskålen så klart :P
Miami - 2011
we're out.

and it's times like these you learn to live again <3

- Idag fick vi hälsa på hos vår lilla tös och sprudlande glad var hon när vi kikade in. Sprattlade med både armar , händer , fötter & ben =) lekte t.o.m med navelsträngen som till slut hamnade över örat. Riktigt overkligt må vi säga , då vi inte har smält det än. Oplanerat som det var , så har det minsann gett oerhört mycket lycka i hemmet.
Vi kommer någonstans med renoveringen hemma. Köket , hallen , vardagsrummet & sovrummet är målat. Nu väntar vi på golv och garderoben då vi vill ha allt klart innan möblerna kommer i November. Bilder kommer upp senare , det kommer att bli sjukt snyggt! Toaletten beslöt vi att ta sist.
Tösen beräknas att komma i mars , så vi vill helst vara helt klara innan hon känner sig redo att hälsa på oss =) För oss är hon redan det allra vackraste. Namnet är bestämt och hon ska inte vara en liten fjolla med rosa kläder. En tuffing som mamma med styrka som pappa :P Vi är i femte månaden nu , vecka 17+1. Nu är hon 9.4cm lång & 139g tung.. Med andra ord tror vi att vi får en riktigt tjockis med söt tand som mor =)
- we're out.

RSS 2.0